Lejrskole

Man er meget velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder for booking. Vi vil gøre, hvad vi kan for at tilrette og skræddersy noget, der passer dig/jer.

Book en lejrskole hos Morsø Friluftscenter. Centret er indrettet i den gamle præstegård i Skallerup, lige syd for Vildsund på Mors, cirka 300 meter fra Limfjorden, hvor der er mulighed for at bade, snorkle, fiske, fange krabber og rejer, eller samle muslinger. Man kan også sejle en tur på fjorden i centrets sejljoller eller havkajakker. Der er rigtigt gode muligheder for at se sæler.

Centret har 38+ sovepladser.

Hvad er inkluderet?
Weekend: 11.500,-
Hverdag: 3.500,-
Depositum betales ved booking
Forbrug (vand og el) efter dagspris
Fri rådighed over Morsø Friluftscenters faciliteter og deltagelse i dyrerunde 2 gange dagligt.

Morsø Friluftscentret er også et oplagt lejrskoleophold for skoler og institutioner.

Priser

Weekend 11.500 kr.
Hverdage 3.500 kr.

Andre priser

OBS: ved brug af sovepose, skal der bruges lagen.

Stuehuset

Opholdsrum/spiserum med plads til 55 personer, lille industrikøkken med dobbeltkomfur, industriopvaskemaskine og service til 60 personer, handicap-værelse med tre sovepladser og -toilet/bad.

Laden, st.

Stort multirum med plads til 85 spisende. God plads til foredrag, kreative kurser eller musikarrangementer. Tekøkken, opholdsrum, to baderum med tre brusere i hver samt to toiletter.

Laden, 1. sal

38/48 sovepladser fordelt på 5 værelser med køjesenge (6 voksne el. 8 børn) 1 værelse med 6 sovepladser 2 sovepladser i opholdsarealet.

Skriv til os

Skriv til os, så vender vi tilbage snarest muligt.

Køb gavekort