Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Ridning på islandske heste

Vi henter hestene på folden, strigler og sadler op. Derefter rider vi en tur på stranden. Hvis man skal ride selv, skal man være fyldt 15 år og have rideerfaring. Under 15 år tilbyder vi trækketur på stranden. I sommerperioden er det muligt at booke en svømmetur på hest.

NB Alle aktiviteter på Morsø Friluftscenter er på eget ansvar.

Hvad er inkluderet?

Ridehjelm.

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om Morsø Friluftscenter

VELKOMMEN TIL MORSØ FRILUFTSCENTER

Skal du holde familie- eller firmafest? Eller trænger du og din familie til en aktiv ferie (ikke noget krav) 😊 med havkajak, islandske heste, bål og masser af andre oplevelser.  Morsø Friluftscentret er også et oplagt lejrskoleophold for skoler og institutioner.

Centret er indrettet i den gamle præstegård i Skallerup, lige syd for Vildsund på Mors, cirka 300 meter fra Limfjorden. Man kan bade, snorkle, fiske, fange krabber og rejer, eller samle muslinger og østers. Man kan også sejle en tur på fjorden i centrets sejljoller eller supboards. Der er rigtig gode muligheder for at se sæler.

Centret har stort bålhus, shelters, orangeri, bålplads, sauna, terrasse med grill og masser af dyr.

Centret har 39+ sovepladser, spise/opholdsrum/festsal til 55 og 85 personer, moderne køkkenfaciliteter, handicapvenligt toilet og bad.

Man kan se meget mere om centret på vores hjemmeside www.Morsøfriluftscenter.dk

Morsø FriluftscenterTordenhøjsvej 57950 Erslev
info@havskovjensen.dk+45 61 75 19 56
© 2024 Morsø Friluftscenter
Fra 290 kr./person
Company logo
Fra 290 kr./person